Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUW SEIZOEN JAZZPODIUM SCHIEDAM

jazzpodium 2SCHIEDAM- Op zondag 6 september gaat het achtste seizoen van Jazzpodium Waterweg feestelijk van start. In de nieuwe lokatie, de Schiedamse St. Joris Doele, zal de Bianculli Band muziekliefhebbers trakteren op een indrukwekkend concert.

De Bianculli Band staat onder leiding van de zeer getalenteerde pianist, zanger en componist Piero Bianculli. De muzikale duizendpoot begon al op vijfjarige leeftijd met pianospelen. Op zijn elfde verhuisde hij van Zuid-Italië naar Zuid-Frankrijk. Hier ontdekte Piero jazzmuziek en speelde in de jaren die volgden met veel verschillende muzikanten uit de Franse jazzscene. In 2003 startte hij zijn opleiding Jazzpiano aan Codarts in Rotterdam. In 2010 won Piero met de Bianculli Band de Europese
Samen met gitarist en zanger Simone Cesarini, bassist Boris Oud en Willem van der Krabbe op drums zal hij bij Jazzpodium Waterweg gevoelige jazzstandards spelen en zeker ook de dansers op de vloer krijgen.

De concerten in de St. Jorisdoele zijn voor iedereen toegankelijk, maar leden krijgen voorrang. Zij zijn degenen die Jazzpodium Waterweg al jaren ondersteunen. Lid worden kan vanaf 50 euro per seizoen. De zondagmiddagen zijn voor leden gratis. Niet-leden betalen vijf euro entree. Voor de plusconcerten op donderdagavond betalen niet-leden 20 euro en leden 10 euro. (Op de website is een link naar de kaartverkoop.) Bovendien bestaat de mogelijkheid om (na de concerten op zondag en voorafgaand op donderdagavond) een diner te reserveren in een van de stijlkamers van de St. Joris Doele (voor meer informatie of reserveren klik HIER).

1 reactie op “NIEUW SEIZOEN JAZZPODIUM SCHIEDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *