Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUW RESTAURANT SCHIEDAM RUIMT ZWERFVUIL OP

Dit was  het vervallen pand aan de Admiraal de Ruyterstraat  vorig jaar mei. Na een lange periode van leegstand begonnen in die maand de verbouwingswerkzaamheden voor Watertuin.  De eigenaar van het complex –drankhandel Oranje- weigerde lange tijd mededeling te doen over de horecaformule. Bij Watertuin zijn diverse keukenstijlen ondergebracht: de Aziatische, Franse, Mediterrane en  Japanse keuken.
Dit was het vervallen pand aan de Admiraal de Ruyterstraat vorig jaar mei. Na een lange periode van leegstand begonnen in die maand de verbouwingswerkzaamheden voor Watertuin. De eigenaar van het complex –drankhandel Oranje- weigerde lange tijd mededeling te doen over de horecaformule. Bij Watertuin zijn diverse keukenstijlen ondergebracht: de Aziatische, Franse, Mediterrane en Japanse keuken.
SCHIEDAM- Afgelopen week is in Schiedam-West restaurant Watertuin geopend aan de rand van het Volkspark, op de plaats waar ooit Bistro ‘t Sterrebos stond. De exploitant van het nieuwe uit hout opgebouwde restaurant laat weten zeer betrokken te zijn bij de omgeving. Zo zullen zijn medewerkers ervoor zorgen, in samenwerking met de gemeente, dat de perken van het Volkspark worden onderhouden en het zwerfafval wordt opgeruimd.

watertuin 1
Watertuin Schiedam is de derde vestiging van Watertuin naast Naaldwijk en Spijkenisse, met in totaal honderdtachtig zitplaatsen waaronder een groot aantal op het terras.

De officiële opening van Watertuin Schiedam vindt over enkele weken plaats, maar tot 1 juni krijgt u ter kennismaking 10% korting op de rekening voor ontbijt, lunch en diner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *