WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUW PLATFORM VOOR BEWEGEN EN SPORT SCHIEDAM

SCHIEDAM- Lekker Bezig is hét nieuwe platform voor bewegen en sporten in Schiedam, het is ontwikkeld voor en door de stad. Voor alle sportaanbieders, maatschappelijke partners, beweegcoaches en Schiedammers. Het is bedoeld om het rijke beweeg- en sportaanbod van Schiedam op de kaart te zetten en meer Schiedammers in beweging te krijgen.

Om onder het mom van ‘lekker bezig’ zoveel mogelijk Schiedammers te laten bewegen en sporten, zijn in Schiedam beweegcoaches actief. Zij zetten zich in de wijken in om bewoners aan het bewegen of sporten te krijgen en om sportaanbieders en partners te ondersteunen met het opzetten van activiteiten of promoten van hun aanbod. Via de website lekkerbezigschiedam.nl is het mogelijk om in contact te komen met één van de beweegcoaches.

Lekker Bezig is er voor mensen die meer willen bewegen, willen weten welke sporten je kunt beoefenen in Schiedam, voor mensen die een sportaccommodatie willen huren, of in contact willen komen met anderen.

“We brengen het beweeg- en sportaanbod zoveel mogelijk in kaart, laten zien waar je in Schiedam allemaal kunt bewegen en sporten en helpen sportaanbieders onder de aandacht te brengen bij Schiedammers. Want er gebeurt veel moois in Schiedam op het gebied van bewegen en sporten en daar mogen we trots op zijn!” Aldus Hilde Pape, Beweegcoach Schiedam. De boodschap ‘lekker bezig’ kan op verschillende manieren ingezet worden. Het is positief en motiverend en geldt voor zowel grote groepen, als voor de individuele Schiedammer.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *