Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUW HOTEL HOEK VAN HOLLAND

Het nieuwe hotel komt op de plaats waar ooit het badhuis van Hoek van Holland stond. Recent werd ook het restant gesloopt.  Het hotel zal een toevoeging zijn voor het bedrijf MIJN Torpedoloods. Dit bedrijf is geopend in 2014 door Linda Geers (25 jaar). Hiermee is er een uitbreiding van de faciliteiten van het bedrijf. Linda hoopt door de opening van dit hotel bij te dragen aan het plan om van Hoek van Holland een 4-seizoenenbadplaats te maken. Dit zoals beschreven door in het visiedocument van de gemeente Rotterdam.
Het nieuwe hotel komt op de plaats waar ooit het badhuis van Hoek van Holland stond. Recent werd ook het restant gesloopt. Het hotel zal een toevoeging zijn voor het bedrijf MIJN Torpedoloods. Dit bedrijf is geopend in 2014 door Linda Geers (25 jaar). Hiermee is er een uitbreiding van de faciliteiten van het bedrijf. Linda hoopt door de opening van dit hotel bij te dragen aan het plan om van Hoek van Holland een 4-seizoenenbadplaats te maken. Dit zoals beschreven door in het visiedocument van de gemeente Rotterdam.
HOEK VAN HOLLAND- Op woensdag 25 mei zal horecagelegenheid MIJN Torpedoloods in Hoek van Holland haar deuren openen met het geheel nieuwe hotel MIJN Badhuis. De naam verwijst naar het historische pand dat gevestigd was op het achterterrein van de Torpedoloods. Hier hebben vele lokale bewoners vroeger kunnen douchen voor 10 cent.

Het pand is geheel nieuw ontwikkeld en heeft de uitstraling van het rijksmonument ‘de Torpedoloods’ meegekregen. Net als het badhuis. Het beschikt over tien kamers, waaronder een mindervalide kamer, familie kamer (tussendeur) en kamers voor zakelijk gebruik.

Na maanden van plannen en bouwen is nu eindelijk het moment dat dit pand geopend kan worden. Het team kijkt hier enorm naar uit om de extra dienstverlening te mogen aanbieden aan de gasten. En zijn zich nu nog druk bezig met de laatste kennis aan te leren en het nieuwe concept eigen te maken. Dit door onder andere zelf ook in het pand te slapen.

Zie ook: Badhuis Hoek van Holland komt terug.
Toch sloop badhuis Hoek van Holland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *