Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NEUZELBEURS IN DE BROODFABRIEK RIJSWIJK

RIJSWIJK- Op 14 & 15 maart wordt de Neuzelbeurs opgebouwd in Bakkerij 2 van De Broodfabriek. Tijdens dit weekend vullen standhouders circa 250 kramen met allerlei leuke koopjes. Van (tweedehands) kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar u ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils!

Door de sfeervolle kramen met dakje en verlichting heeft de beurshal een gezellige uitstraling. Bent u even uit geneuzeld dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, waarop u zowel binnen als buiten kunt genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, belegd broodje of warme snack.

Heeft u spullen over na een zolderopruiming of ga je verhuizen en wilt u een leuk zakcentje overhouden? Huur voor €59,- eenvoudig een kraam voor een heel weekend! Startende ondernemers die zelf (handgemaakte) spullen onder de aandacht willen brengen, zijn als deelnemer natuurlijk ook van harte welkom! Kijk op de website voor beschikbare kramen en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Lezersactie: Met korting naar de Neuzelbeurs

Lezers krijgen tegen inlevering van dit artikel of kopie (met e-mailadres) €1,- kassakorting op een ticket van 1 volwassene (€4,-). De korting geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. Het e-mailadres wordt gebruikt voor het sturen van e-mailingen. E-mail:________________________________________

Wat : Neuzelbeurs

Waar : De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk

Wanneer : 14 & 15 maart 2020

Openingstijden : 10:00 – 17:00 uur

Tickets : €4,- (volwassenen), €3,- (kinderen) Website : www.neuzelbeurs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *