WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NEP-BANKMEDEWERKER STEELT 1.700 EURO TE ROTTERDAM-ZUID

ROTTERDAM- Een man op het Merxveld te Rotterdam-Zuid is zo’n 1.700 euro kwijtgeraakt door een overtuigende nep-bankmedewerker. De pinner staat op beeld. De politie zoekt hem.

Op zaterdagmiddag 18 maart rond 16.00 uur werd een man thuis gebeld, hij dacht de bank aan de telefoon te hebben. De bankmedewerker zei dat er iets mis was met zijn bankrekening en dat hij zijn bankpas en zijn pincode in een envelop moest doen en dat deze envelop dan later op die dag opgehaald zou worden. De bankmedewerker was zo overtuigend en het ging allemaal zo snel dat het slachtoffer dat deed. Toch vertrouwde hij het daarna niet helemaal en belde de politie. Het slachtoffer is ruim 1700 euro kwijt.

Weet u wie de man op de foto is? Of heeft u andere informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of tip anoniem via 0800-7000.

1 reactie op “NEP-BANKMEDEWERKER STEELT 1.700 EURO TE ROTTERDAM-ZUID

  1. Laf jong tuig, die te lui is om een normale betaalde baan te vinden, terwijl er werk genoeg is.

    De wekelijkse opsporing-verzocht uitzendingen tonen altijd een bepaald slag volk, wat eigenlijk altijd oude “blanke” of Aziatische mensen beroofd, die hun leven lang (hard) gewerkt hebben en nu van hun oude dag willen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *