RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NAZOMEREN IN KONINGSHOEK MAASSLUIS

MAASSLUIS- Winkelcentrum Koningshoek in Maassluis verlengt uw zomer nog de hele week met de Nazomer 10-Daagse. De 10-Daagse, die afgelopen vrijdag al begon, bestaat uit meerder acties in het winkelcentrum. Onder meer een Glamour Day fashion event in combinatie met de bekende Langste Tafel en een winactie boordevol prijzen. Wie weet rijdt u in het weekend van 28 en 29 september wel in een MINI of BMW cabrio!

Tijdens Glamour Day van aanstaande zaterdag geniet u van 09.30 tot 17.00 uur van spectaculaire modeshows en kortingen. Ook kunt u dit jaar weer aanschuiven bij de Langste Tafel van Koningshoek. Geniet vanaf 12.00 uur aan deze bijzondere tafel van een lunch met gerechten uit verschillende werelddelen. De kosten voor de lunch zijn 1 euro per persoon.

Tijdens de Nazomer 10-Daagse maakt u ook kans op prijzen. Maak bijvoorbeeld kans op een cadeaupakket van 20 euro van de HEMA of een van de maaltijden uit het HEMA restaurant. De hoofdprijs van de winactie is eenweekendje cabrio rijden in een gloednieuwe BMW Z4 of MINI cabrio. Kijk dus snel op www.koningshoek.nl/nazomer en maak kans op een van de spectaculaire prijzen.

De Nazomer 10-Daagse wordt afgesloten met een gezellige koopzondag op 29 september. Op deze dag zijn de meeste winkels geopend tussen 12.00 en 17.00 uur.

Meer informatie over de Koningshoek Nazomer 10-daagse vindt u op www.koningshoek.nl.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *