Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NAUWELIJKS AFHAKERS STRAND6DAAGSE HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Ondanks de weinig zonnige vooruitzichten hebben honderden deelnemers zich maandagochtend  gewoon gemeld aan de start van de Strand6daagse in Hoek van Holland. De kampeer- en wandeltocht van Hoek van Holland naar Den Helder wordt in elk geval de komende drie dagen getrakteerd op wisselvallig weer met talrijke buien. Aan de kust waait een windkracht 6 uit het zuidwesten.

strand6daagse 2015

Het grootste wandelevenement na de Nijmeegse Vierdaagse wordt dit jaar voor de 57e keer gehouden en de weersomstandigheden schrikken de merendeels fanatieke deelnemers niet af. Tegen 08.00 uur groeit de stapel bagage die de organisatie voor de deelnemers vervoert. Rugzakken, tassen en een enkele koffer vol kleding en toiletartikelen liggen op een grote hoop aan de Badweg voor restaurant Het Jagershuis.

Met een stevige pas vertrekken de eerste direct na inschrijving over de Strandboulevard. Andere deelnemers, veelal uit de kop van Noord-Holland, wachten op de komst van mede wandelaars. Een groot deel heeft vannacht al gekampeerd in de Hoek van Holland en dat was afzien met dank aan de stortbuien die ook de komende dagen nog aanhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *