Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NATUURSPEELTUIN MAASSLUIS VIERT 5-JARIG BESTAAN

MAASSLUIS- In natuurspeelplaats Avonturis in Maassluis is het vanmiddag feest. Van 13.30 tot 15.30 uur wordt het 5-jarig bestaan gevierd met tal van leuke activiteiten.

Wethouder Fred Voskamp (CDA) komt het informatiebord openen bij het grote insectenhotel. Een minstreel zorgt tijdens het jubileumfeest voor de vrolijke noot en een waarzegster vertelt over de toekomst aan de hand van de natuur. Ook staan er kraampjes waar kinderen zich kunnen laten schminken en bootjes, zaadbommetjes en parfum kunnen maken. Verder zijn er onder meer een speurtocht en een bijenquiz. En er is voor iedereen een gratis ijsje.

De toegang tot het lustrumfeest is gratis en het spelen in de natuurspeelplaats is op eigen risico. Avonturis is bereikbaar via de Delflandsedijk. Laat vanwege de verwachte drukte en de beperkte parkeergelegenheid de auto thuis en kom bijvoorbeeld met de fiets.

Avonturis is sinds de opening niet meer weg te denken uit Maassluis en omgeving. De natuurspeelplaats trekt namelijk ook veel bezoekers van (ver) buiten Maassluis. De natuurspeelplaats in de 5 jaar van haar bestaan geleidelijk uitgebreid. Elk jaar werd wel iets nieuws gepresenteerd. Regelmatig zijn er in Avonturis leuke evenementen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *