Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NATIONAAL THEATERWEEKEND IN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Op vrijdag 24 t/m zondag 26 januari is iedereen tijdens het Nationale Theaterweekend welkom om voor €10,00 of minder te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Ook dit jaardoet de Stadsgehoorzaal Vlaardingen graag mee om de inwoners van Vlaardingen en omstreken op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het theater. Benieuwd naar de programmering? Lees snel verder!

Steffen Morrison – The art of being human | vrijdag 24 januari, 20:15 uur | €10,00

Soulzanger Steffen Morrison speelt met zijn veelzijdige, soms rauwe stem al jarenlang met zijn band de festivals en clubs plat in de geest van zijn muzikale helden Otis Redding en James Brown. Net als desoul-iconen is Steffen in staat met ultieme opgetogenheid de mooiste songs ten gehore te brengen over immense hartzeer en sores, maar ook het dak eraf te spelen met songs over de lichtere dingen van het leven.

Talk of the Town | vrijdag 24 januari, 20:30 uur | €4,00

Talk of the Town is een prikkelende show over, voor en met de stad en het theater wordt speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot een gezellig café, waar iedere editie actualiteiten, interessante gasten,bijzondere initiatieven, politieke partijen, goede artiesten en actieve instellingen worden uitgelicht.

Moestuin Festival | zaterdag 25 januari, 16:00 uur | €10,00

Een onvergetelijke festivalavond met een dijk van een programma, prachtige muziek die u thuis niet snel zult horen, indrukwekkende voorstellingen op verschillende plekken in het theater, de lekkerste hapjesen drankjes én de kans om nieuwe en bijzondere mensen te ontmoeten!

Stadsterras | zondag 26 januari, 12:30 uur | Gratis toegang

Op deze zondag bruist het theater van de vele, vrolijke festiviteiten en voorstellingen. Geniet van muziekoptredens, theatershows en workshops terwijl de (klein)kinderen knutselen en de leukste spelletjesspelen!

Het volledige programma wordt later bekend gemaakt, houd de website en social media van het Vlaardingse theater dus goed in de gaten.

Buurman & Buurman gaan kamperen | zondag 26 januari, 13:30 & 16:00 uur | €10,00

De buurmannen hebben het afgelopen jaar hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is grondig verbouwd. Dus zijn ze wel toe aan een welverdiende vakantie. De buurmannen hebben een mooi plekjegereserveerd op de camping. Alleen even de tent opzetten en dan lekker genieten van de rust. Tenminste, dat denken ze…

Kaarten zijn te koop via stadsgehoorzaal.nl/nationaal-theaterweekend-2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *