RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NAMEN BETROKKENEN DOOD HAMIDOU BEKEND IN SCHIEDAM

De auto waarmee de 21-jarige Hamidou vrijdagavond werd geschept. De bestuurder van de auto en de passagiers zijn nog spoorloos en de politie stelt alles in het werk om hen te vinden. Daarbij vragen zij uw hulp. Heeft u het ongelukl zien gebeuren en heeft u nog niet met de politie gesproken of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Bijvoorbeeld over de gestolen auto of de inzittenden? Bel dan met de politie op 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.
Heeft u het ongelukl zien gebeuren en heeft u nog niet met de politie gesproken of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Bel dan met de politie op 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

SCHIEDAM- Alle inzittenden van de personenauto die vorige week de 21-jarige Hamidou dood reed aan de Laan van Bol ‘Es in Schiedam-Groenoord zijn opgemerkt door getuigen.

Tenminste één van deze getuigen is een man die de namen kent van de inzittenden, maar hij durft deze niet aan de politie door te geven, omdat hij bang is voor repressailles. Dat zegt de uitbaatster van een horecagelegenheid vlakbij de plek waar de aanrijding plaatsvond. Volgens de vrouw komen alle inzittenden – van wie alleen een 15-jarige jongen is opgepakt – uit Groenoord. De drie anderen zouden jongens zijn tussen de 17 en 20 jaar. Zij zijn nog altijd spoorloos.

Volgens getuigen zou de gestolen personenwagen net voor de aanrijding extra gas hebben gegeven. Zij gaan dan ook uit van een bewuste actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *