Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NACHT VAN DE NACHT AAN NOORDRAND SCHIEDAM

SCHIEDAM- Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens een nieuwe editie van de Nacht van de Nacht; het jaarlijkse evenement dat wordt georganiseerd door de natuur- en milieufederaties in heel Nederland. In dit kader organiseert Mooi Werk samen metNME en de Groene Raat op 26 oktober 2019 een spannende culturele en culinaire wandeltocht door Schiedam Noord.

Op zaterdag 26 oktober organiseert Mooi Werk wederom de Nacht van de Nacht in Schiedam Noord. Beleef de duisternis op bijzondere wijze tijdens een wandeling langs speciale plekken met theatrale, culinaire en muzikale verrassingen. Onder begeleiding van eengids ga je het avontuur tegemoet omringd door lantaarns en kaarslicht. De wandeling duurt ongeveer een uur en is inclusief diverse tussenstops en warme versnaperingen.

Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven bedrijven en gemeenten hun lichten. In Schiedam organiseert Mooi Werk dit evenement in samenwerking met de Groene Raat, Natuur- en Milieu EducatiecentrumSchiedam, in opdracht van gemeente Schiedam. Dit jaar vindt landelijk de vijftiende editie plaats.

Wandel je mee door het donker? We starten om 19:00 en 20:00 uur vanaf het kerkplein van de Dorpskerk aan Noordeinde 10 in Kethel. Deelname aan de route is gratis en ook geschikt voor kinderen. Er zijn beperkte plekken beschikbaar, dus meld je snel aan via post@stichtingmooiwerk.nl. Na aanmelding ontvangt u verdere informatie over starttijden en het programma. Kijk voor meer informatie op www.stichtingmooiwerk.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *