Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NA ÉÉN MAAND WEER SCHADE HEK HAVENDIJK SCHIEDAM

SCHIEDAM- Het hek op de Havendijk in Schiedam-Gorzen is opnieuw zwaar beschadigd. Oorzaak is een aanrijding die vannacht heeft plaatsgevonden, meldt de wijktoezichthouder. Bij de politie is niets bekend over de aanrijding.

De gemeente probeert altijd de schade op (de verzekering van) de veroorzaker te verhalen. Wie voor de schade van afgelopen nacht verantwoordelijk is blijft een raadsel. Tips van getuigen zijn welkom bij de wijktoezichthouder: Telefoon 14 010.

Het hek is vorige maand hersteld na een eerdere aanrijding. Het herstel heeft meer dan een jaar geduurd, omdat het moeilijk was de originele tekeningen van het hekwerk op tafel te krijgen. Het zou gaan om maatwerk.

Op de avond van 20 december 2017 ramde een 32-jarige bestuurder uit Schiedam met zijn auto het hek op de Havendijk. Daarop brak het hekwerk af over een lengte van 7 meter en vielen hekwerk en auto naar beneden en kwamen op een grasveld terecht. Volgens de gemeente was er geen alcohol in het spel. De politie hield het op ‘door onbekende oorzaak’.

De situatie op 20 december 2017.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *