Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONDERZOEK KLANTTEVREDENHEID WOT’S SCHIEDAM

SCHIEDAM- Na de zomer wordt opnieuw een onderzoek ingesteld naar de klanttevredenheid onder de cliënten van de WijkOndersteuningsTeams (WOT’s) in Schiedam. Het onderzoek is vanwege de lockdown uitgesteld en zal naar verwachting in het derde kwartaal dit jaar plaatsvinden.

Het evaluatieonderzoek naar de WOT’s in Schiedam is onlangs wel afgerond. Het rapport wordt in het college van burgemeester en wethouders besproken en wordt daarna aangeboden aan de gemeenteraad.

De  WijkOndersteuningsTeams (WOT’s ) in Schiedam kregen kort na de start  gemiddeld een 7,5 en de WOT-medewerkers een 7,9. Dat bleek uit onderzoek naar de ervaringen van Schiedammers met hun WOT. De schriftelijke enquête bestond uit zes thema’s met in totaal zestien stellingen. Een onafhankelijk bureau heeft de enquête eind 2015 verspreid onder alle cliënten van de hulpverlening.

Sinds 1 januari 2015 is de gemeente verantwoordelijk voor allerlei taken op het gebied van participatie, welzijn en (jeugd)zorg. Een goede kans om zorg, hulp en ondersteuning anders, dichterbij, samen met bewoners en het WOT te organiseren.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *