RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NA AFBOUWEN SUBSIDIE SCHIEDAM: KOERSWIJZIGING TECHNETKRING

SCHIEDAM- De TechNetkring Nieuwe Waterweg Noord heeft een nieuw dagelijks bestuur aangesteld. Voorzitter is Cedric Muchall (ondernemer, Maassluis). De penningmeester John van Beek (College Vos, Vlaardingen), de secretaris Judith Donkers (zelfstandig adviseur/ interim manager onderwijs, Vlaardingen).

Het gemeentebestuur van Schiedam heeft in september besloten de subsidie aan TechNetkring af te bouwen. Vanaf volgend jaar ontvangt de organisatie alleen nog subsidie voor specifieke producten of projecten. Achterliggende gedachte hierbij is dat onderwijsinstellingen als belangrijkste afnemer ook financieel gaan bijdragen.

De TechNetkring laat weten te kiezen voor een faciliterende ‘makelaarsrol‘ en een netwerkfunctie om samenwerkingsmogelijkheden tussen gemeenten, technologiebedrijven en onderwijs te onderzoeken en vraag en aanbod te matchen.

TechNetkring actief tijdens de Brandersfeesten in Schiedam.
De TechNetkring heeft de afgelopen vijf jaar activiteiten ontplooid in de Waterweggemeenten, om techniek onder de aandacht te brengen bij het onderwijs, onder jongeren en hun ouders. De TechNetkring vertegenwoordigt een collectief van ongeveer vijfendertig ondernemers in technisch georiënteerde branches. Daarnaast zijn ongeveer vijftien scholen aangesloten.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.