Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MUZIEKVERENIGING HOEK VAN HOLLAND IN RACE VOOR ‘CLUB VAN HET JAAR’

HOEK VAN HOLLAND- Help Muziekvereniging Rotterdam aan Zee in Hoek van Holland naar de finale van de “Club van het Jaar” verkiezing door op hen te stemmen via www.clubvanhetjaar.nl. Het bijzondere verhaal van de club zorgde ervoor dat zij zich konden nomineren. Nu werven zij stemmen om in de finale te komen en uiteindelijk de titel ‘Club van het jaar’ en bijbehorende prijzen te winnen!

Dit jaar vindt voor de tweede keer de verkiezing ‘Club van het Jaar’ plaats. De verkiezing is een initiatief van de Rabobank met haar partners in sport en cultuur: NOC*NSF, LKCA, Kunstbende, AD en de regionale dagbladen met als doel de kracht van sport- en cultuurclubs zoals RaZ bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Rotterdam aan Zee is genomineerd omdat er binnen de vereniging een sterke binding is tussen jong en oud. Allerlei generaties zijn lid van de vereniging en voor iedereen is er een plek. Daarbij maken ze op een eigentijdse en bevlogen manier muziek op hoog niveau.

In de week van 11 juni worden de clubs met de hoogste score per gemeente en provincie bekendgemaakt. Deze score wordt bepaald door het aantal geworven stemmen te delen door het aantal leden. Uw stem is dus echt nodig! De winnaars van de landelijke prijs worden in de week van 24 juni bekend gemaakt.

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, die samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen.

Ook zin om muziek te maken? Kom eens langs op één van de repetities. Er wordt wekelijks gerepeteerd in het Huis van de Wijk, Mercatorweg 50 te Hoek van Holland. Kijk op www.rotterdamaanzee.nl vooralle repetitietijden en hoe lid te worden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *