Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MUZIEKQUIZ MAASSLUIS DOOR MISCHA KOORNEEF

MAASSLUIS- Het is zo langzamerhand een traditie geworden: de muziekquiz van Mischa Koorneef in Grand Café de Waker. Op woensdag 18 maart a.s. is hij er weer en het belooft weer een topavond te worden.

Zoals altijd geldt: VOL = VOL. Er zijn nu al meer dan tien teams aangemeld. Dus niet gedraald, stel een team samen, verzin een toepasselijke naam en registreer je in Dreupelkot Theodorus.

De quiz begint om 20.30 uur met een inloop vanaf 20.00 uur.

Komt u eerder dan kunt u nog genieten van het Waker-menu en in ieder geval van een lekker biertje of een andere versnapering.

Mischa biedt weer een gevarieerd muziekprogramma met deze keer een speciale muziekronde uit de afgelopen 20 jaar. Hier zullen de jongere deelnemers aanmerkelijk beter in scoren dan de oudere garde. De oudere jongeren onder ons doen het traditioneel weer beter in de Reis door de Tijd. Zorg dus voor een gevarieerd team qua leeftijd en interesses.

Ook deze keer zijn de vaste rondes Hussel de Puzzel, Reis door de Tijd en Covers weer van de partij en wordt traditiegetrouw afgesloten met een ronde Nederlandstalige nummers.

Teams bestaan uit maximaal vijf personen en deelnemen is gratis.

Voor de eersteprijswinnaar ligt een verrassing klaar.

Meedoen is het leukst, maar supporters zijn natuurlijk ook welkom.

Voor deelname dus opgeven in Dreupelkot Theodorus naast Grand Café de Waker. Daar ligt de intekenlijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *