Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MUSICAL TITANIC IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Titanic behoort tot de grootste musicalsuccessen van Broadway. 25 jaar na de premiére op Broadway komt deze musicalhit terug naar Nederland! Deze indrukwekkende musical met een live-orkest en een sterke cast met onder andere René van Kooten, Mariska van Kolck en Dennis Willekens slaat Schiedam niet over. TITANIC de Musical is van donderdag 28 april tot en met zondag 1 mei 2022 te zien in Theater aan de Schie.

De kaartverkoop voor Titanic de Musical gaat per direct van start via de website. Toegang is 59 euro per persoon.

10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.

Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleeft u de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld.

In samenwerking met Stichting Komt het Zien! is het mogelijk om deze voorstelling toegankelijk te maken voor blinden en slechtzienden. Zo is theater leuk voor iedereen, óók als u minder of niets ziet. Dankzij de speciale inleiding voorgaand aan de voorstelling en de live audiodescriptie via een koptelefoon tijdens de voorstelling kunt u alles van de voorstelling volgen. Wilt u gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan uw kaarten niet online, maar neem dan contact op met het bespreekbureau via kassa@theateraandeschie.nl of telefoonnummer 010 2 467 467.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *