Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MUSEUM ROCKART NIET WEG UIT HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Museum RockArt blijft voorlopig in Hoek van Holland. Het ultimatum dat het museum aan de gemeente Den Haag had gesteld over een verhuizing naar de hofstad is op 1 januari verstreken. Wel is er belangstelling vanuit Almere, Den Bosch en Rotterdam om het museum daar eventueel te huisvesten.

RockArt wil weg uit Hoek van Holland wegens ruimtegebrek op het bedrijventerrein waar het nu is gevestigd.

In Museum RockArt vindt u de Nederlandse popmuziekgeschiedenis vanaf de jaren vijftig tot nu. Van Armand tot ZZ en de Maskers, van Indorock tot de Golden Earring en van Jazz tot Rock & Roll. De collectie bestaat onder meer uit gitaren, drumstellen, bühnekleding, posters, gewonnen prijzen, gouden en platina albums, flipperkasten, oude versterkers en van alles en nog wat in relatie met popmuziek. De unieke beeld- en geluidsfragmenten maken de exposities compleet. Ook staan in het museum de originele Radio Veronica studio’s uit de jaren ’60 opgesteld. Deze ‘trip down memory lane’ is een echte aanrader voor muziekliefhebbers.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *