Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MOORD BIJ ONTPLOFFING VLAARDINGEN-WEST

VLAARDINGEN- Aan de explosie in de Van der Waalsstraat in Vlaardingen-West ging een moord vooraf. Sporen tonen aan dat de man zijn vrouw om het leven heeft gebracht. Dat heeft de politie bekend gemaakt. Na de explosie in de maisonnette zijn vrijdag twee doden aangetroffen. Het gaat om een 43-jarige man en een 38-jarige vrouw, de bewoners van het appartement.

De explosie vond plaats vorige week vrijdag even voor 09.00 uur. Door de kracht werd de voorgevel van de woning weggeblazen. Er woedde een korte brand die door de brandweer snel onder controle werd gebracht. Tussen de brokstukken in de woning werden de levenloze lichamen gevonden van de man en vrouw. Omdat de impact van de explosie op de rest van het gebouw onbekend was, werden de overige bewoners geƫvacueerd. Toen na een bouwkundige keuring bleek dat het veilig was, kon het onderzoek van start gaan. De dagen erna heeft uitvoerig sporenonderzoek plaatsgevonden. Daarnaast is gesproken met getuigen, zijn camerabeelden bekeken en is ander onderzoek verricht.

Maandag is de identiteit van de slachtoffers vastgesteld. Hulpinstanties staan de nabestaanden bij.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “MOORD BIJ ONTPLOFFING VLAARDINGEN-WEST

  1. Echt verschrikkelijk heb dr 15 jaar gewoond ze altijd zo vrolijk… Hij was altijd wel stil maar dit had ik echt niet aan zien komen. Hopelijk krijgen de kids goeie hulpverlening want dit is echt verschrikkelijk. Er gaan een hoop speculaties over dat ze wilde stoppen met de relatie..
    En zelfs dat de jongste een andere vader zou hebben en dat hij dat ontdekt zou hebben… Wat er echt gebeurt is zullen we nooit te weten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *