Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MONUTA SCHIEDAM WIL MEER PERSOONLIJKE UITVAART

SCHIEDAM- Monuta wil de uitvaart veel persoonlijker maken. Dat is in elk geval het streven bij de vestiging in Schiedam-Nieuwland. Bij Monuta Schiedam zegt men dat uw wensen centraal staan. ‘Er wordt altijd een waardig afscheid geregeld, passend binnen uw budget. Ook heeft u altijd één vaste contactpersoon (voor, tijdens en na de uitvaart). De uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken en de afspraken die met u worden gemaakt zijn duidelijk en transparant’, zegt de uitvaartonderneming in Schiedam.

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen ze het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met hun jarenlange ervaring helpen zij u graag in deze moeilijke periode. ze nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen.

Tijdens een eerste persoonlijke kennismaking geeft u aan wat uw wensen zijn voor de uitvaart. Monuta Schiedam maakt daar een mooie vertaling van en geven inzicht in de kosten. Ook zorgen men ervoor dat alles ook daadwerkelijk naar wens geregeld wordt. Ondertussen kunt u zich in alle rust buigen over bijvoorbeeld het uitzoeken van foto’s of muziek. Want dat zijn vaak de unieke momenten in deze periode. 

Voor het regelen van een uitvaart staan zij persoonlijk voor u klaar. Men neemt u uw werk graag uit handen en denkt creatief mee over de mogelijkheden om de uitvaart van uw overleden dierbare persoonlijk en passend te maken. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom een uitvaart regelen? Dan helpen zij u graag verder.

Monuta Schiedam
Burg. Honnerlage Gretelaan 377
3118 BA Schiedam
Telefoonnummer: 010-4267678  E-mail: schiedam@monuta.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *