RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MOBIELE GROFVUILINZAMELING SCHIEDAM-OOST BLIJFT

SCHIEDAM- Het experiment met de mobiele grofvuilinzameling in Schiedam-Oost wordt dit jaar voortgezet. Dat hebben de initiatiefnemers (Oost Pact Door) bekend gemaakt. In 2019 staat de grofvuilwagen van Irado afwisselend op de Marconiweg (eerste maandag van de maand), de Dieselstraat (tweede maandag van de maand) en het Van ’t Hoffplein (derde maandag van de maand). Het ophaalpunt Celciusstraat is komen te vervallen, omdat de opbrengst daar aanmerkelijk lager was.

De proef begon afgelopen juni bij de mobiele buurtpost in de Dieselstraat. Op 11 juni stond daar voor het eest een vuilniswagen van 18.00 tot 20.00 uur voor het inleveren van grofvuil. Onder grofvuil wordt verstaan: alles wat te groot is voor de afvalcontainers en wat niet gescheiden kan worden ingeleverd. Niet meegenomen werden klein chemisch afval, verf, puin, steen, zand, asbest, elektrische apparaten en TL-buizen. Deze kunt u naar de milieustraat aan de Fokkerstraat brengen. Restafval kunt u kwijt in de ondergrondse afvalcontainers.

Meer informatie over de mobiele grofvulinzameling en de data voor Oost vindt u op www.oostpactdoor.nl/grofvuilinzameling.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *