Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MISSTANDEN HORECA EN HUIZEN SCHIEDAM-NIEUWLAND

SCHIEDAM- Toezicht en Handhaving van de gemeente Schiedam heeft in onder andere de wijk Nieuwland ook woningen en (horeca)bedrijven gecontroleerd tijdens de gezamenlijke actie van Politie, Belastingdienst Douane en gemeente.

Vrijdagavond zijn op de Parkweg en de Monseigneur Nolenslaan zeven (horeca)bedrijven bezocht. In twee gevallen werden overtredingen geconstateerd.

Acht woonadressen kregen een huisbezoek, omdat er twijfels bestonden over de inschrijvingen in de Basisregistratie Personen. In één geval werd inderdaad een overtreding geconstateerd. In twee gevallen vinden nog vervolgonderzoeken plaats in verband met mogelijke uitkeringsfraude. Zeven andere adressen kregen bezoek in het kader van onderzoek naar ondermijnende criminaliteit. De verzamelde informatie kan helpen bij het aanpakken van criminaliteit.

Er zijn ook negenentwintig bekeuringen uitgeschreven voor verschillende overtredingen, die varieerden van foutparkeren tot het onjuist aanbieden van afval.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “MISSTANDEN HORECA EN HUIZEN SCHIEDAM-NIEUWLAND

  1. Ik zou willen dat ze na bijna 20 jaar overlast de asociale huisjesmelker die Singel 16a laat verkrotten eens aanpakken. Als buurt staan we ondanks vele klachten in de kou. Vorige week vielen twee stomdronken Polen van het balkon in de tuin van de benedenbuurman. Het zoveelste incident in een lange rij. Politie, ambulance, alles stond ‘s nachts weer op de stoep. 1 Pool was zwaargewond. We zijn het spuug- en spuugzat. Maar je hebt totaal niet het gevoel dat het de gemeente iets kan schelen.

  2. Prima wij rond de rembrandtlaan zijn het parkeren zat van de Oost-Europeanen die altijd dubbel of op de stoep parkeren bekeuringen gooien ze weg maar de Nederlandse mensen weten ze wel te vinden al 6maanden bezig om oude fietsen weg te laten halen via de app een paar maal naar de gemeente gestuurd er gebeurt helemaal niks

  3. Precies ja! Ga eens een actie houden in de Nicolas Beetstraat/Alberdingk Thijmstraat/Rembrandtlaan. Elke week nieuwe groepen Oost Europeanen in een woning, ‘s ochtends verzamelen in mijn portiek voor het werken (de biertjes laten ze staan), parkeeroverlast en ga maar door..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *