RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MISBRUIKER EN VERKRACHTER (23) SCHIEDAM VOOR DE RECHTER

SCHIEDAM- Ronald A. (geboren op Bonaire), uit Schiedam-Nieuwland, heeft ontuchtige handelingen gepleegd met een 15-jarig meisje uit Rotterdam en een gedrogeerd slachtoffer verkracht in Schiedam. De 23-jarige man moet zich verantwoorden voor de meervoudige strafkamer in Rotterdam.

Volgens het Openbaar Ministerie (OM) vond het misbruik plaats in de periode van 1 maart tot en met 11 augustus 2020 te Rotterdam. De ontuchtige handelingen bestonden uit het seksueel binnendringen van het lichaam van de 15-jarige.

Op 11 maart 2021 zou A. een Irakese plaatsgenoten hebben verkracht, omdat zij ‘op dat moment
in staat van bewusteloosheid, verminderd bewustzijn of lichamelijke onmacht verkeerde, dan wel aan een zodanige psychische stoornis, psychogeriatrische aandoening of een verstandelijke handicap leed dat zij niet of onvolkomen in staat was haar wil daaromtrent te bepalen of kenbaar te maken of daartegen weerstand te bieden’, aldus het OM.

Wilt u ook een eerlijk stemadvies? Doe dan De Echte Stemwijzer! De stellingen zijn gekoppeld aan het stemgedrag van de partijen op ingediende moties in de Tweede Kamer. Aan het einde krijgt u een resultaat op basis van het gedrag van de partijen in de Tweede Kamer en niet op basis van wat er in het partijprogramma beloofd wordt.

De echte stemwijzer vindt u HIER.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.