Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MINIONS IN MAASSLUIS

MAASSLUIS- Theater Koningshof wordt morgen een bioscoop. Dan bezetten Minons het witte doek van het theater in Maassluis.

Minions 2De kleine gele wezentjes zijn ondertussen alom bekend en enorm populair. Na hun rol in Dispicable me hebben de Minions een eigen speelfilm.

Enkele miljoenen jaren geleden waren Minions niet meer dan een eencellig organisme. Door de jaren heen zijn zij geƫvolueerd tot hulpjes van de meeste verschrikkelijke slechteriken, van de T-Rex tot aan Napoleon. Helaas waren ze niet zo succesvol en raakten ze werkloos. Minion Kevin heeft een idee: samen met de rebelse Stuart en de schattige Bob gaat hij op zoek naar een nieuwe slechterik om te assisteren.

Kevin, Stuart en Bob reizen van het ijskoude Antartica naar New York City in de jaren ’60. Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

Ga mee op avontuur en kom op woensdag 4 mei om 14.30 uur in Theater Koningshof naar Minions. Toegang is 5,00 euro. Kaarten zijn te reserveren via www.theaterkoningshof.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *