WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MINDERJARIGEN (15-18) ACHTER WONINGOVERVAL VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De overvallers op een woning in Vlaardingen-VOP zijn er gisteravond vandoor gegaan met onder meer twee laptops, een horloge en een Playstation. Het gaat om jonge overvallers van geschat tussen de 15 en 18 jaar oud, meldt de politie.

De zoektocht is in volle gang naar de overvallers, die gisteravond een huis binnendrongen aan de Verheijstraat en daar een moeder met haar kinderen bedreigden, vast bonden en beroofden.

De daders hebben het volgende signalement:

Dader 1 is  ongeveer 15/16 jaar oud, dun van postuur en ongeveer 1.65 lang. Hij droeg zwarte kleding, met een North face jas kleur zwart met horizontale stiksels.

Dader 2 is  ongeveer 17/18 jaar oud en rond de 1.80 lang. Hij is normaal tot groot van postuur, donker getint en droeg zwarte kleding.

Dader 3: is ongeveer 17 jaar oud en licht van huidskleur.

Heeft u iets gezien? Wellicht voorafgaand aan de overval, dus voor 19.40 uur. Misschien hebben de jongens een tijdje voor het huis rond gehangen. Of heeft u ze zien vluchten, een half uur later, dus rond 20.10 uur? Alle informatie is welkom. U kunt bellen met 0900-8844, of anoniem met M op 0800-7000.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *