Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MINDERJARIGE (15) VLAARDINGEN WIL KRUIDVAT OVERVALLEN

VLAARDINGEN- De politie heeft een 15-jarige jongen uit Vlaardingen en 16-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden voor een mislukte overval op een filiaal van winkelketen Kruidvat in Rijswijk.

De twee minderjarigen wilden gisteravond toeslaan in winkelcentrum In de Bogaard. Rond 18.30 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er door een onbekende jongen met een bivakmuts gepoogd was om na sluitingstijd het Kruidvat binnen te treden. De medewerkers van de winkel konden dit voorkomen door op tijd de deur van het pand dicht te trekken. Hierop is de knul met zijn handlanger weggelopen in de richting van het Bogaardplein. Uit voorzorg werd ook de nabijgelegen supermarkt  Albert Heijn eerder gesloten. Doordat getuigen een duidelijk signalement konden afgeven werden later op de avond  de 15-jarige jongen uit Vlaardingen en 16-jarige uit Rotterdam opgepakt.

Ondanks de twee aanhoudingen komt de politie graag in contact met getuigen die zaterdag 27 juli rond dat tijdstip in het winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk iets gezien of gehoord hebben wat verband zou kunnen hebben met deze zaak. Neem hiervoor contact op met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *