WATERWEG ACTUEEL

MIDDELEEUWEN IN MUSEUM VLAARDINGEN

MIDDELEEUWEN IN MUSEUM VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De middeleeuwen staan vandaag centraal in Museum Vlaardingen. Er zijn rondleidingen onder leiding van ‘historische’ personages en de nieuwe tentoonstelling Boer en Burcht is te bekijken. Karin de Roos, auteur van het boek Dubio – een roman over leven, liefde en mysteries van 1018 en de naweeën hiervan in 2018 – houdt een lezing en biedt gelegenheid tot het stellen van vragen. Er zijn hapjes en drankjes (bij de toegangsprijs inbegrepen).

Het programma begint vanaf 14.00 uur. De lezing van De Roos is om 14.30 uur. Het boek is ook te koop. Wilt u zeker zijn dat er een exemplaar klaar ligt, reserveer er dan een via [email protected] De schrijfster houdt na afloop van de lezing een meet & greet en signeert op verzoek uw persoonlijke exemplaar.

Deelnemen aan de interactieve middag kost 7,50, naast de reguliere toegangsprijs (Museumjaarkaart en Rotterdampas zijn geldig). Aanmelden kan via [email protected]

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Webradio Torpedo

april 15th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *