WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MESSENTREKKER VLAARDINGEN-VOP (NOG) ONHERKENBAAR IN BEELD

VLAARDINGEN- De politie heeft geblurde beelden getoond van de dader van het steekincident in de Sweelinckstraat te Vlaardingen-VOP van maandag 3 april. Het gezicht van de messentrekker is onherkenbaar gemaakt, omdat hij vermoedelijk minderjarig is en hij de kans krijgt zichzelf te melden bij de politie. Doet hij dat niet dan wordt hij in volgende week herkenbaar in beeld gebracht.

De steekpartij is op maandag 3 april om ongeveer 17.45 uur in de Sweelinckstraat. Als de politie, na de melding van de steekpartij, arriveert is er niemand te zien, maar korte tijd later komt het bericht binnen dat een 16-jarige jongen zich met een steekwond in de hals in een ziekenhuis heeft gemeld. Hij moet direct worden geopereerd.

Na de steekpartij wordt de dader gezien op metrostation Vlaardingen-Centrum, waar hij zich ontpopt als zwartrijder, omdat hij over de poortjes klimt. Het gezicht van de verdachte wordt op beide locaties geblurd.

Herkent u de verdachte nu al? Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *