Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MESSENTREKKER VLAARDINGEN EERDER BESPROKEN IN BUURT WHATSAPP

VLAARDINGEN- Bewoners van de Kruidenbuurt in Vlaardingen-Holy melden de dader van het steekincident aan de Watersportweg eerder te hebben gezien bij hen in de wijk. Het zou gaan om de 24-jarige man die afgelopen woensdag instak op een vrouw in haar scootmobiel.

Volgens buurtbewoners in de Kruidenbuurt werd de latere dader al om circa 07.00 uur in de wijk opgemerkt als ‘een eigenaardig persoon’. Bewoners zagen dat hij in diverse woningen keek en dat hij ook aanbelde en om water vroeg. Ook hadden buurtbewoners de indruk dat de man onder invloed was. Dit alles werd gedeeld in de Buurt WhatsApp.

Even later werd in dezelfde groep een bericht geplaatst en doorgestuurd vanuit het Instagramaccount van de Politie Vlaardingen dat er een steekincident was geweest aan de Watersportweg.

Aan de overkant van de Vlaardingervaart werd een vrouw in haar scootmobiel in haar nek gestoken. De politie kon al snel een 24-jarige verdachte aanhouden.

De verwondingen van de vrouw zijn volgens de politie oppervlakkig. Het slachtoffer hoefde daarom niet behandeld te worden. De vrouw en de verdachte kennen elkaar niet. Wat de reden van het steekincident is, is niet bekend. De politie doet hier onderzoek naar.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *