Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MESSENTREKKER (38) VLAARDINGEN VOOR RECHTER

VLAARDINGEN- De Turk G. S. (38) moet zich deze week voor de rechter verantwoorden voor de gewapende overval van woensdagochtend 19 augustus in Vlaardingen-Centrum. In deze zaak moest de politie een waarschuwingsschot lossen om S. te kunnen overmeesteren in de Stationsstraat in de VOP.

Om 06.15 uur die ochtend overviel S. het autochtone slachtoffer in de Jan Steenstraat. Het OM verdenkt S. van een poging tot het opzettelijk van het leven willen beroven van zijn slachtoffer. S. heeft zijn slachtoffer mishandeld door meerdere malen met een mes in de romp en een arm te steken en te snijden.

De uitvoering van het voorgenomen misdrijf mislukte. Slachtoffer G. B. wist in de Nicolaas Beetsstraat hulp te vinden. Voor het slachtoffer werd aanvankelijk de traumahelikopter opgeroepen. De man is gewond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “MESSENTREKKER (38) VLAARDINGEN VOOR RECHTER

  1. Erg jammer van dat waarschuwingsschot, je weet nooit waar die kogel terecht komt, wat omhoog gaat komt met dezelfde noodgang weer naar beneden. Dat daardoor nog geen slachtoffers zijn gevallen is onvoorstelbaar. Beter een gericht schot doen, scheelt ook weer een kostbare rechtszaak en een nog veel duurdere detentie.

  2. Weer een voorbeeld van lekker polderen door de regering. Geef de politie morgen een tazer. De corona wet kan je hier ook voor gebruiken. Zoveel onzinnig wetten en regels worden onder de noemer corona wet geplaatst. De tazer invoeren zou geen onzinnige regel zijn. En de mekkeraars over dat het ding gevaarlijk zou zijn, blijven maar lekker mekkeren. Als je je gedraagt en naar de politie luistert wordt je ook niet getazerd.

    Maar in dit geval zou, in mijn ogen, i.d.d. een gericht schot geoorloofd zijn geweest, en hierdoor problemen met deze meneer in de toekomstige generaties kunnen voorkomen.

    Helaas zou deze agent(e) dan zelf voor het groene tafeltje staan.
    Daarnaast zijn er weer vele demonstraties, vernielingen etcetera tegen de politie die weer uit racistische motivatie een gelukzoekertje die in Nederland geen kans heeft gekregen en niet werd begrepen, is doodgeschoten.

    de cc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *