Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEET-UP OVER MANTELZORG MET ERIC CORTON IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Moeder aan de lijn organiseert het komende jaar nieuwe meet-ups, onder leiding van Eric Corton, over mantelzorg door heel Nederland. Op 17 februari 2020 vindt een meet-up plaats in Schiedam.

De meet-ups zijn een ontmoetingsplek voor gelijkgestemden. Ze moeten mantelzorg – en de gigantische last op de zorggevenden die daarbij vaak komt kijken – beter bespreekbaar maken. Onder leiding van presentator Eric Corton wordt er tijdens demeet-ups besproken en inzichtelijk gemaakt wat voor enorme impact mantelzorg kan hebben op de levens van zowel de verzorgenden, als voor degene voor wie gezorgd wordt. Tijdens de meetups wisselen mantelzorgers ervaringen met elkaar uit. Dat doen ze aan dehand van filmfragmenten uit de documentaire Moeder aan de lijn, die in beeld brengt hoezeer mantelzorg de levens van alle betrokkenen kan beheersen.

Dit doet Moeder aan de lijn omdat de eerdere reeks meet-ups zo goed bezocht werd – en omdat het onderwerp mantelzorg nog altijd onverminderd urgent en actueel is.

Praktische informatie:

13.00 – 16.00 uur, inclusief napraten met een hapje en een drankje

De Ark, Hargplein 101 in Schiedam

Aanmelden is gratis

1 reactie op “MEET-UP OVER MANTELZORG MET ERIC CORTON IN SCHIEDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *