Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEET-UP MANTELZORGERS MET ERIC CORTON

DORDRECHT- Moeder aan de lijn organiseert weer nieuwe meet-ups onder leiding van Eric Corton, over mantelzorg door heel Nederland. Op maandag 16 november vindt er een digitale meet-up plaats voor mantelzorgers uit de provincie Zuid-Holland.

De meet-ups zijn een ontmoetingsplek voor gelijkgestemden. Ze moeten mantelzorg – en de gigantische last op de zorggevenden die daarbij vaak komt kijken – beter bespreekbaar maken. Onder leiding van presentator Eric Corton wordt er tijdens de meet-ups besproken en inzichtelijk gemaakt wat voor enorme impact mantelzorg kan hebben op de levens van zowel de verzorgenden, als voor degene voor wie gezorgd wordt. Tijdens de meetups wisselen mantelzorgers ervaringen met elkaar uit. Dat doen ze aan de hand van filmfragmenten uit de documentaire Moeder aan de lijn, die in beeld brengt hoezeer mantelzorg de levens van alle betrokkenen kan beheersen.

Dit doet Moeder aan de lijn omdat de eerdere reeks meet-ups zo goed bezocht werd – en omdat het onderwerp mantelzorg nog altijd onverminderd urgent en actueel is.

Let op: ten gevolge van de lockdown zal deze meet-up digitaal plaatsvinden.

Praktische informatie:
Programma van 14.00 – 15.45 uur online via Zoom.

Aanmelden is gratis en kan via https://moederaandelijn.nl/dordrecht (was Dordrecht is nu de gehele provincie Zuid-Holland geworden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *