Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEESTE BEZWAREN TEGEN STROOMOPWAARTS ONGEGROND VERKLAARD

VLAARDINGEN- Nog geen 10% van alle bezwaren tegen besluiten van Stroomopwaarts worden gegrond verklaard. Dat wordt de fractie Boers duidelijk gemaakt in antwoord op vragen naar de personele bezetting van de afdeling ‘bezwaar en beroep’ bij Stroomopwaarts. De regionale uitkeringsinstantie heeft op deze afdeling drie keer zoveel personeel als vergelijkbare organisaties.

Het aantal cliënten van Stroomopwaarts dat een bezwaar indient ligt hoger dan het landelijk gemiddelde. Vooral rondom de bijzondere bijstand worden veel bezwaren ingediend. Hier is in de afgelopen jaren sterk op bezuinigd, waardoor aanzienlijk minder mensen in aanmerking komen voor bijzondere bijstand. Veel bezwaren worden ingediend door advocaten, die bovendien vaak verder procederen. Aangezien Stroomopwaarts streng toe ziet op rechtmatigheid, maken veel mensen gebruik van het recht de afwijzing te onderzoeken via de bezwaarcommissie.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “MEESTE BEZWAREN TEGEN STROOMOPWAARTS ONGEGROND VERKLAARD

  1. Stroomopwaarts vlaardingen heeft een systeem en dat is
    Mensen z.v.m gek te houden om geen uitkering te krijgen .bezwaar meestal word op een stomme reden afgewijzen.en als je voor 2de keer bezwaar indient gaan ze precies weer een stomme reden geven . Probeer je 3de keer dan heb je 3stomme reden als antwoord. Grappig is dat de medewerkers gaan ze je nog helpen met antwoord op de vragen en bewijs stuken. 😁en daarna gaan ze je nog vragen waarom heb je dat niet goed ingevuld .of bijvoorbeeld als je geen wonning heeft en slaap je in de auto , moet je iedere nacht de straatnaam waar je auto is geparkeerd ,invullen. En als je ook doet word je weer afgewijzen want je woonsituatie is niet duidelijk .waarom vraag je dan? antwoorden via e-mail telefoon of whatsaap lijkt op dat je ruzie heb met je vriend/in.soms gaan ze antwoord en soms maanden niet. Of vragen ze ( heb je bezwaar of klacht ingediend ?)😄ik lach want jullie geef toch geen antwoord .heb vanaf oktober 2019 probleem gehad met stroomopwaarts. 4juni2020, krijg ik e-mail dat willen ze met mij praten (ze hebben eerder paar keer beloofd dat gaan ze naar mij klacht luisteren)🤥maar ik geloof ook in sinterklaas.dus geloof ik okk in stroomopwaarts . Stroomopwaarts heeft te slechte systeem met aanpakken en terugkeren na maatschappij . Maar ja dat is stroomopwaarts 🤗verwacht ik toch niks .slecht blijft altijd slecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *