Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEER VRAGEN OVER WINKELTIJDEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Ook de fractie van de CU-SGP komt met schriftelijke vragen over de winkeltijdenenquête in Vlaardingen. De christenen vinden dat de winkelopeningstijden nu al ruimer zijn dan de tijden waar een winkelier gebruik van maakt. Ook is de CU-SGP benieuwd of de IKV en de diverse winkeliersverenigingen naar hun mening is gevraagd over de enquête. ‘En zo ja, wat is hun mening geweest?’

De fractie wil onder meer weten of het stadsbestuur een winkelier wil verplichten om langer open te gaan wanneer uit de enquête blijkt dat men vindt dat winkels langer open moeten zijn. Wat de CU-SGP betreft zijn er andere zaken nodig om een stadshart of winkelcentrum levendig te houden dan een 24/7 economie. Een vitale maatschappij heeft het volgens de CU-SGP nodig om een gezamenlijk rustmoment te hebben, om bijvoorbeeld samen te zijn met naasten.

Woensdag kwam ook het AOV met schriftelijke vragen over de enquête. Volgens het AOV zijn afgelopen maandag diverse bewoners van Vlaardingen door het MVS kenniscentrum benaderd via een email om deel te nemen aan het onderzoek over de winkeltijden. In de mail zou te lezen zijn dat de gemeente Vlaardingen veranderingen wil in de winkeltijden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *