Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEER SOCIALISTEN VLAARDINGEN TEGEN UITZENDBUREAU’S

VLAARDINGEN- Oud-wethouder Arnout Hoekstra (SP) krijgt een trap na van zijn geestverwanten, de fractie Kerkhof (fK) in Vlaardingen. De voorman van deze groep SP-zetelrovers verwijt Hoekstra ‘weglopen en dan gaan klagen’. Inzet is de recente kritiek van de SP op het opkoopgedrag van uitzendbureaus, waardoor huizen voor starters in Vlaardingen onbereikbaar worden.

De fK onderschrijft weliswaar de kritiek van de SP op de uitzendbureau’s, maar wijst erop dat de SP, niet zo lang geleden, Arnout Hoekstra als wethouder had zitten op de portefeuille Wonen. FK: ‘Die vond dat er in Vlaardingen bestuurlijk niets meer viel te halen. Het gaat er natuurlijk om wat je bestuurlijk kan brengen. Weglopen en dan gaan klagen over iets waar je tot voor kort een wethouder op had zitten. Maar ja, die gaat in zijn eentje de macht van Brussel breken en liet zijn fractie zijn troep opruimen. Met zo’n houding ga je vast veel bereiken.’

Fractievoorzitter Marcel Kerkhof (fK): ‘Ik ben samen met mijn drie collega’s uit de SP gestapt vanwege het dubieuze en opportunistische karakter van de afdeling en de voormalig wethouder’.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

2 reacties op “MEER SOCIALISTEN VLAARDINGEN TEGEN UITZENDBUREAU’S

 1. En WEER gaat het in Vlaardingen tussen en over ‘politieke poppetjes’ …terwijl er aan de problematiek rien-du-tout’ wordt gedaan. Scheur AL die politieke vlaggen van de omhoog gestoken masten en begin dan in vredesnam ‘ns met te WERKEN voor de burgers. Immers, waarom (..en waardoor) hebben jullie die functie/taak op je genomen ?!

 2. Helemaal mee eens, Jan.

  Wordt een keer tijd, dat er niet naar elkaar gewezen wordt, maar spijkers met koppen geslagen worden met betrekking tot de huisvestigingsproblematiek.

  Op de manier zoals het nu gaat wordt de hele huisvestingsproblematiek alleen maar erger.

  Kijk het programma “de Monitor” (https://demonitor.kro-ncrv.nl/uitzendingen/arbeidsmigranten-te-weinig-huisvesting-voor-te-veel-werk), maar waar de directeur van Tradiro, bevestigd, dat zij op dit moment in Vlaardingen-West woningen opkopen.

  En dat is niet alleen, Tradiro. Zo zijn Axidus, Stipt, WestFlex etc. ook op dezelfde manier bezig.

  Ze weten het alleen slim te spelen, door op de achtergrond te blijven en er poppetjes voor in te zetten, zodat ze niets gemaakt kan worden.

  En de starters hebben het nakijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *