Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘MEER RACE-IDIOTEN OP MARATHONWEG VLAARDINGEN’

VLAARDINGEN- ‘Sinds de Coronacrisis is het op het circuit Marathonweg in Vlaardingen nóg veel drukker geworden met race-idioten’, laat de fractie Boers (fB) weten.

De fB heeft herhaaldelijk om aandacht gevraagd voor de verkeerssituatie op de Marathonweg. Zo heeft de fractie vorig jaar vragen gesteld over de mogelijke toepassing van een geluidsradar in Vlaardingen ter bestrijding van ‘onnodig luidruchtige motoren, scooters, quads en auto’s’. Volgens beantwoording door het stadsbestuur controleert en handhaaft de politie op de wettelijk voorgeschreven technische eisen voor brommers, bromfietsen en andere voertuigen. Zij hebben hiervoor geluidmeetapparatuur beschikbaar.

Burgemeester en wethouders hebben vorig jaar maart het Actieplan Geluid Vlaardingen 2018-2023 vastgesteld. In het actieplan staan diverse maatregelen om geluidsoverlast te beperken. Zo komt er stil asfalt op de Marathonweg. Ook bevat de APV een nachtelijk rijverbod voor vrachtwagens op bepaalde routes in de stad om geluidhinder in woonwijken te verminderen en is er in de APV een artikel opgenomen over ongewenste gedragingen met een motorvoertuig, zoals stilstaan met luidruchtig draaiende motor.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “‘MEER RACE-IDIOTEN OP MARATHONWEG VLAARDINGEN’

  1. Niet alleen op de Marathonweg zijn idioten aan het racen. Dit fenomeen is al jaren op de Schiedamseweg bezig. Vol gas vanaf de brug tot het Turkse café op de Schiedamseweg. Dan vol op de rem!

    Dit is bekent bij de politie, maar bang voor etnisch profileren. Dus er wordt niets gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *