Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEER OVER AANPAK 2 LANEN SCHIEDAM-OOST

SCHIEDAM- Bewoners van Schiedam-Oost krijgen vanavond meer te horen over herinrichting van de Professor Kamerlingh Onnes- (PKO-laan) en de Lorentzlaan. Tijdens een informatiebijeenkomst op het Stadskantoor (Cornelis Hagazaal) is ook wethouder Jeroen Ooijevaar (GroenLinks) aanwezig. Verder krijgen bewoners meer informatie over de laatste stand van zaken.

Na een zeer zorgvuldige belangenafweging heeft het college van B en W besloten de PKO- en de Lorentzlaan op dezelfde wijze uit te voeren als de Boerhaavelaan. Het college volgt hiermee het advies van de klankbordgroep Drie Lanen.

Dit betekent dat de twee lanen van gevel tot gevel opnieuw worden ingericht. Het aanbrengen van een gescheiden hemelwaterriool en een drainage infiltratiesysteem is noodzakelijk om wateroverlast en eventuele schade aan de houten palen onder de woningen te voorkomen.

Voor de PKO- en Lorentzlaan mogen alle bewoners van 18 jaar en ouder, wonend in de twee lanen, via een online enquête een favoriete boomsoort kiezen. 

Locatie: Stadskantoor, Cornelis Hagazaal, Stadserf 1
Datum: donderdag 25 april 2019
Tijd: start 19.30 uur

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *