RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEER LEDVERLICHTING MAASSLUIS

MAASSLUIS- De gemeente Maassluis gaat gefaseerd alle verlichte borden boven de voetgangersoversteekplaatsen vervangen door ledverlichting. Samen met CityTec verving wethouder Fred Voskamp (CDA) vanmorgen deze lichtbakken boven de voetgangersoversteekplaats bij de Lijndraaiersbrug.

De verlichte borden boven de voetgangersoversteek in het centrum zijn meteen de laatste lichtbakken die nog direct vervangen moesten worden omdat deze aan het einde van de levensduur zijn. Daarmee zijn nu ook in het donker alle voetgangersoversteekplaatsen in Maassluis weer verkeersveilig.

Het project om de verlichte borden boven voetgangersoversteekplaatsen in de stad te vervangen door ledverlichting is ongeveer op de helft. Stapsgewijs volgen nu ook de andere lichtbakken bij oversteekplaatsen. Dit gebeurt als deze verlichte borden ook aan vervanging toe zijn.

Naast de verlichte borden worden ook alle lantaarnpalen stapsgewijs voorzien van ledverlichting. Daarnaast worden storingen aan de dynamische ledverlichting automatisch zichtbaar bij beheerder CityTec. Zo kan sneller aan het verhelpen van de storing worden gewerkt.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *