Uncategorized

MEER ILLEGALEN IN HAVEN VLAARDINGEN

MEER ILLEGALEN IN HAVEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Illegalen laten Hoek van Holland vaker links liggen en proberen nu bij ferrybedrijf DFDS in Vlaardingen om aan boord van een vrachtwagen te komen. Dat stelt de lokale partij ONS.Vlaardingen. ONS: ‘Buschauffeurs zijn door de RET zelfs gevraagd een melding te maken wanneer zij ‘grote groepen rond zien hangen bij kruisingen nabij Vijfsluizen’.

Vrijwel dagelijks proberen illegalen in de terminal van DFDS in Vlaardingen te komen, beweert de partij. Eind september is de beveiliging opgeschroefd. ONS komt met cijfers: ‘Alleen dit jaar al trof de beveiliging tot en met september van dit jaar 350 verstekelingen aan; ongeveer 10& van deze groep neemt enorme risico’s. Vorig jaar ging het om 205 personen, in 2016 nog 52.’

De fractie van ONS.Vlaardingen komt met schriftelijke vragen. De partij wil van het stadsbestuur onder meer weten op basis van welk gegeven of incident is besloten dat normaal toezicht opgeschaald moest worden naar een verhoogde vorm van toezicht.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Webradio Torpedo

november 8th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *