Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEER GEVOLGEN WERKZAAMHEDEN TRAMSPOOR SCHIEDAM

SCHIEDAM- De kruising Zwaluwlaan – Churchillweg in Schiedam-Groenoord is tot en met aanstaande zondag afgesloten voor alle verkeer. De afsluiting heeft te maken met de werkzaamheden aan het tramspoor van de RET.

Door werkzaamheden aan de tramsporen rijden de tramlijnen 21 en 24 tot 28 augustus niet tussen station Schiedam Centrum en Vlaardingen-Holy. Langs de routes van de tramlijnen zijn borden geplaatst om de tijdelijke haltes te markeren voor het vervangend busvervoer.

Het Schiedams Overleg Bewoners Organisaties (SOBO) heeft vorige maand gewezen op de algehele gevolgen van de werkzaamheden. Het vervangend busvervoer zou vooral voor grote onbereikbaarheid zorgen voor Spaland, Sveaparken, de Gaarden en de Vogelbuurt. De vervangende bus 721 zal volgens het SOBO rijden tot einde dienstregeling van tramlijn 24. Zolang de vervangende bus ingezet wordt zal bus 121 niet rijden.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *