Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEER ELEKTRISCHE DEELSCOOTERS IN SCHIEDAM EN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het deelscooter bedrijf GO Sharing biedt vanaf vandaag tientallen elektrische scooters aan in Schiedam en Vlaardingen. De dienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week te gebruiken door iedereen met een geldig rijbewijs. Schiedam en Vlaardingen zijn de eerste steden in de regio Rotterdam, later deze week breidt de dienst ook uit naar Hoek van Holland.

GO Sharing heeft als ambitie om duurzaam vervoer voor iedereen toegankelijk te maken. Om dit te bereiken plaatst het jonge bedrijf in samenspraak met gemeentes honderden e-scooters in naastgelegen gemeentes. Op deze manier stimuleert het bedrijf inwoners om de auto te laten staan en met alternatief vervoer naar buurgemeenten te reizen. Al tienduizenden mensen maken gebruik van de dienst in de verschillende steden waar het bedrijf al actief is, van inwoners en ondernemers tot studenten en dagjesmensen.

Met de compacte deelscooters rijden gebruikers gemakkelijk door heel de regio Rotterdam. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om met de deelscooter naar andere steden te rijden en hier uw rit te beƫindigen. De scooters zijn via de GO Sharing app op ritbasis te huren. Dit betekent dat gebruikers niet aan een abonnement vastzitten en alleen betalen voor de tijd dat zij de dienst gebruiken. GO Sharing is al te gebruiken vanaf 23 cent per minuut.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *