Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEEPRATEN OVER DUURZAME ENERGIEBRONNEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- De Schiedamse gemeenteraad organiseert komende woensdag een digitaal Stadserf, online te volgen vanaf 19.30 uur. 

In de zomer van 2019 presenteerde het kabinet het Klimaatakkoord. In de aanbiedingsbrief maakte het kabinet duidelijk wat het van provincies en gemeenten verwacht. Naast de in regionaal verband opgestelde regionale energiestrategie (RES) moeten alle gemeenten in Nederland een lokale Transitievisie Warmte opstellen. Hierin is per wijk onderzocht wat de beste optie is om over te schakelen naar andere (duurzamer) energiebronnen. Inmiddels is er een beeld ontstaan dat tijdens het Stadserf wordt voorgelegd en toelichten aan raadsleden en andere geïnteresseerde Schiedammers. 
Vanwege de aanhoudende lockdown vindt dit Stadserf digitaal plaats via MS Teams. U kunt digitaal deelnemen aan deze bijeenkomst.

Wanneer
• Datum: woensdag 9 september
• Start 19.30 tot 20.45

Meld u uiterlijk 8 september aan via griffie@schiedam.nl. U ontvangt dan een link naar de vergadering. Dit Stadserf wordt ook opgenomen en is na afloop terug te zien op via op de website van de gemeente.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *