Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEEPRATEN OVER OPHOGEN AMBACHTENBUURT SCHIEDAM

SCHIEDAM- De gemeente Schiedam gaat de straten in de Ambachtenbuurt (Woudhoek) ophogen. Gelijktijdig wordt het riool vervangen en in samenwerking met de nutsbedrijven de ondergrondse infrastructuur (kabels en leidingen) aangepast. Dit is ook dé mogelijkheid om de inrichting en de leefbaarheid van de wijk te verbeteren.

Om te komen tot een ontwerp dat past bij uw wensen, heeft de gemeente uw hulp nodig. Bewoners zijn daarom per brief uitgenodigd voor de bewonersavond op: vanavond om 19.30 uur, in de kantine van Sportpark Willem-Alexander.

Om 19.30 uur is het officiële startsein voor de aanpak van de Ambachtenbuurt. In de kantine van sportpark Willem-Alexander staan kramen opgesteld met een aantal thema’s, waarbij per thema met u van gedachten kan worden gewisseld.

De gemeente zorgt ervoor dat het openbaar gebied ( straten, groen, pleinen en trottoirs) weer op hoogte wordt gebracht. De herinrichting van het openbaar gebied heeft invloed op de aansluiting van particuliere tuinen, steegjes, brandgangen en kruipruimtes. Het projectteam gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden voorafgaand en tijdens de uitvoering van de ophogingswerkzaamheden.
Het doel is om in het najaar van 2017 een definitief ontwerp te hebben waar alle partijen achter staan. Daarna start het projectteam met de technische uitwerking van het inrichtingsplan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *