Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEEDENKEN OVER HOMOACCEPTATIE VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De gemeente Vlaardingen roept inwoners op om mee te denken over Vlaardingen als zogenaamde Regenboogstad.

Heeft u ideeën over wat er nodig is om als Vlaardingen een Regenboogstad te zijn? Wilt u hierover meedenken? Kent u iemand die de gemeente zeker moet spreken? Of heeft u iets opgezet waar u ondersteuning bij kunt gebruiken? De gemeente komt graag met u in contact.

De gemeente Vlaardingen heeft in het najaar van 2018 de intentieverklaring Regenboogsteden ondertekend met als doel bij te dragen aan de acceptatie van hono’s. U veilig voelen en uzelf kunnen zijn. In het voorjaar van 2019 wil de gemeente een plan van aanpak gereed hebben. Om dit te realiseren organiseert men begin 2019 rondetafelgesprekken. Wilt u meedenken? Meld u aan voor 31 januari 2019 via www.vlaardingen.nl/regenboogstad of bel via tel. (010) 248 4000.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

2 reacties op “MEEDENKEN OVER HOMOACCEPTATIE VLAARDINGEN

 1. Homo’s die hun hele identiteit ontlenen aan het homo-zijn zijn vreselijke types die het voor andere homo’s verzieken en nu juist niet bijdragen aan een betere integratie, acceptatie of emancipatie. Ook zo’n gaypride is weerzinwekkend en roept alleen de vooroordelen maar weer eens op, is eigenlijk een bevestiging van wat ze zelf zogenaamd niet zouden willen. Schaamteloos willen zij hun onnatuurlijke geaardheid ostentatief ten toon spreiden. Bah, dat werkt alleen maar averechts. Bovendien, welk recht hebben de homo’s om anderen de les te mogen leren ?

 2. Wat een rare oproep weer. Kennen jullie geen homo’s? Hebben jullie niets beters te doen?

  Als jullie dan zo graag iets uit willen dragen, stel dan zelf het goede voorbeeld. Hier, wat suggesties:

  Onder werktijd de regenboogvlag uit boven het stadhuis

  B&W allemaal homosexueel, want voorbeeldfunctie

  Verplichte homo quota voor de Raad, want voorbeeldfunctie

  Alle gemeentefolders in regenboogkleuren drukken

  Voor de stad:

  Een heleboel pleinen en straten vernoemen naar Pim Fortuyn, Willem Oltmans, Ien Dales, Albert Mol, Paul de Leeuw, Erwin Olaf

  Diverse regenboog oversteekplaatsen

  Jaarlijkse homotrots havenrun

  Standbeeld voor Jacky Silos als de Beschermvrouwe van dragkids

  … en graag – als jullie toch bezig zijn – de standrechtelijke executie van de Vlaardinger Kees van der Staaij op de Brink wegens homohaat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *