Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEDEWERKERS CAREYN VERRAST MET VERWENMIDDAG VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Medewerkers van Careyn DWO-NWN zijn verrast met een regionale verwenmiddag in het Delta Hotel te Vlaardingen, bedoeld om alle medewerkers in de regio in het zonnetje te zetten.

“Careyn is in de afgelopen jaren gegroeid tot een grote speler in het zorglandschap”, zegt Petra Matthijsen, Manager Zorg. “Dit komt vooral door de inspanning van onze medewerkers. Zijstaan dag en nacht onze bewoners, cliënten en mantelzorgers bij”. De verwenmiddag is twee jaar geleden ontstaan met het doel medewerkers een stukje gelukkiger te maken en is onderdeel van het actieplan Behoud en Waardering. “We geloven dat onze medewerkersook iets extra’s verdienen naast een schouderklopje en positieve woorden. De verwenmiddag is zoiets extra’s”, aldusMatthijsen.

De ruim 200 medewerkers konden genieten van een uitgebreid programma met hapjes, drankjes en de keuze uit diverse workshops zoals zang, sport en bewegen en lachyoga. Op een verwenpleinwerden er onder andere hand- en voetmassages en kledingadvies gegeven. Ook Manager Petra van Dijk ziet het belang van een verwenmiddag: “We geloven dat de mate van werkgeluk belangrijk is voor de kwaliteit van zorg. Goed werkgeverschap houdt dan in dat jecontinue nadenkt over hoe je als organisatie hieraan kan bijdragen.”

Careyn heeft sinds enige tijd een nieuwe visie, waarbij ‘nabij’ één van de kernwaarden is. De nieuwe visie valt in lijn met de beweging van Positieve Gezondheid waar Careyn als organisatiebreed mee bezig is. “Maar de kernwaarden gelden ook voor de medewerkers onderling. Zo willen we met de middag ook dichtbij de medewerker blijven”, zegt Petra van Dijk.

De vorige editie van de verwenmiddag was bij de organisatie Priva in het Westland. Dit jaar waren we te gast bij het Delta Hotel. Organisator Jolanda Schippers: “Het Delta Hotel is eenprachtige, inspirerende locatie en een partij die zelfs heeft meegedacht in de opzet. Daarnaast proberen we bekende lokale bedrijven aan Careyn te verbinden, om zo ook maatschappelijk een bijdrage te kunnen leveren”. De organisatie van de aankomende editiewordt al ingepland.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *