Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAXIMAAL 6,05 MILJOEN VOOR AANPAK MARATHONWEG VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Voor een sobere aanpak van de Marathonweg in Vlaardingen-West is 6,05 miljoen euro beschikbaar. In dit bedrag zit 1,85 miljoen euro subsidie van de MRDH. Daarnaast is subsidie beschikbaar voor het verbeteren van de akoestische situatie langs het noordelijk deel van de weg. Zoals het er nu uitziet, kan realisatie plaatsvinden binnen de begroting. Mocht bij het definitief ontwerp anders blijken, dan moet gezocht worden naar aanvullende (externe) financiering of er zullen in de planvorming duidelijke keuzes gemaakt moeten worden.

Het college van burgemeester en wethouders komt binnenkort met een schetsontwerp voor de Marathonweg. Het schetsontwerp zal in het 1e kwartaal van 2020 aan bewoners, ondernemers en andere geïnteresseerden worden gepresenteerd. 

Een goede verkeersafwikkeling op de Marathonweg is nu en in de toekomst een aandachtspunt. Daarnaast is er een knelpunt op het gebied van geluidhinder. Verder ervaren omwonenden hinder door uitstoot, trillingen en barrièrewerking.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *