Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MASSALE TOESTROOM GROFVUIL SCHIEDAM-WEST

SCHIEDAM- De komst van een kraakwagen gisteravond in Schiedam-West verliep uiterst succesvol, zo toont de Wijkregisseur: ‘Het grofvuil bleef maar komen. Bewoners uit West hebben goed gereageerd op de flyer.’

Buurtbewoners konden tussen 18.00 en 20.00 uur hun grofvuil inleveren bij het inzamelpunt op de hoek van de Rembrandtlaan en de Genestetstraat. Onder grofvuil wordt verstaan: alles wat te groot is voor de afvalcontainers en wat niet gescheiden kan worden ingeleverd.

Het instellen van een inzamelpunt begon 2 jaar terug als experiment in Schiedam-Oost, als reactie op het veelvuldig dumpen van grofvuil naast de ondergrondse containers.

Voor beide inzamelpunten geldt dat het nadrukkelijk niet de bedoeling is dat buurtbewoners het grofvuil al vóór 18.00 uur op het inzamelpunt achterlaat. Ook kunnen bepaalde soorten afval niet worden meegenomen, zoals klein chemisch afval, verf, puin, steen, zand, asbest, elektrische apparaten en TL-buizen. Deze kunnen naar de milieustraat aan de Fokkerstraat. Restafval kunt u kwijt in de ondergrondse afvalcontainers.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *