Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MARK ZOMERVRUCHT NAAR TECHNISCHE STAF DVO’32 VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Mark Zomervrucht sluit aan bij de technische staf, meldt DVO’32. De nu 27-jarige spits, die het eerste jaar met Ben Hoogwerf mee kwam en geloofde in het verhaal, is gedurende het afgelopen seizoen gedwongen gestopt met voetballen. Vanwege aanhoudend blessureleed, operaties aan de knie, laat zijn knie het voetballen op prestatief niveau niet meer toe. Zomervrucht wil nu gaan ontdekken of het trainerschap de ontstane leegte kan opvullen.

Komend seizoen zal hij gaan meelopen met hoofdtrainer Hoogwerf en zal als trainer inzetbaar zijn op zowel het 1e als het 2e elftal. Daarnaast krijgt Zomervrucht de verantwoordelijkheid over het O23-team. Hij zal dus ook nauwlettend de ontwikkeling in de gaten gaan houden van de jongere selectiespelers en het talentvolle O19 team.

DVO’32 is erg blij dat een, inmiddels gewaardeerde clubjongen en kampioen in de 4e klasse, ook komend seizoen behouden blijft voor de prestatieve elftallen. De club wenst Zomervrucht veel succes en plezier toen in zijn nieuwe hobby.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *