Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MARECHAUSSEE HOEK VAN HOLLAND STUURT ENGELSEN TERUG

HOEK VAN HOLLAND- De Marechaussee in Hoek van Holland heeft vijf Britse reizigers teruggestuurd vanwege de inreisbeperkingen in verband met de Covid-hoax. De vijf konden niet aannemelijk maken dat ze een noodzakelijke reis moesten maken.

Sinds 1 januari heeft de Marechaussee meer dan tachtig Britse reizigers geweigerd bij verschillende grensposten op lucht- en zeehavens. De weigeringsgrond is over het algemeen: ‘gevaar voor de openbare orde en volksgezondheid’.

Maakt u een reis die aantoonbaar bijdraagt aan de Nederlandse economie? Dan mag u onder voorwaarden wel naar Nederland reizen. De uitzondering geldt wanneer de reis urgent is en niet kan worden uitgesteld totdat het inreisverbod eventueel is opgeheven, uw fysieke aanwezigheid vereist is en omdat er geen realistisch digitaal alternatief voorhanden is.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

14 reacties op “MARECHAUSSEE HOEK VAN HOLLAND STUURT ENGELSEN TERUG

  1. Je bent slecht geïnformeerd of is het gewoon te ingewikkeld om een link aan te klikken? In beide gevallen:

   https://www.deblauwetijger.com/huisarts-rob-elens-corona-mag-blijkbaar-niet-genezen-want-iedereen-moet-aan-de-vaccins/

   2020-07-24 Marije Berkelaar
   Marije Berkelaar: “Ik ben huisarts en ik spreek bij deze mijn mening uit over de Corona-maatregelen. Onder het motto Corona vinden er grove mensenrechten schendingen plaats. Het virus is minder besmettelijk en minder dodelijk dan een griepvirus. Door middel van angst-politiek, uitgebreide propaganda en censuur wordt de bevolking een eenzijdig beeld opgelegd. We laten ons zinloze en uiterst ongezonde maatregelen opleggen, quarantaine van gezonde mensen, de 1,5 meter maatschappij, het gebruik van desinfecterende hand-gel en mondkapjes. Doe er niet aan mee. Voed je gezondheid, niet je angst. Verbeter je afweer. Ga naar buiten, beweeg, lach, zing, dans, verbind en knuffel elkaar.”
   Bron: http://www.instagram.com/p/CDBwVpUHICG/?igshid=o99vgh1hud7j&fbclid=IwAR1sJgWt-T4Uqn-AtfFbTlhBm8GhLP4MIRAAxewJ5psn0jjapR4aZ8J3cxw

   2020-07-28 Brandbrief Nederlandse artsen over coronamaatregelen
   Tot 24 juli ondertekend door 2275 artsen / medisch professionals en 18078 bezorgde burgers (om vals tekenen te voorkomen worden tellers en namen steeds achteraf geupdate).
   “Wij, een grote groep artsen, menen dat het bij wet vastleggen van de coronamaatregelen meer schade aanricht dan goed doet.” en “Wij geven met deze brief het signaal af dat voortgang op dezelfde voet meer schade dan goed zou kunnen doen en roepen politici op om zich onafhankelijk en kritisch te laten informeren over het beschikbare bewijs, ook dat van andersdenkenden zolang dit op gefundeerde wetenschap gestoeld is.”
   Bron en volledige tekst: http://www.opendebat.info.
   Zie ook video: Een gesprek van Ramon Bril en Saskia van Oerle met; Evelien Peeters (Internist), Hannah Visser (Internist) Jan Vosters (Arts Maatschappij en Gezondheid) (NP) Dick Bijl (Oud huisarts en epidemioloog) Pierre Capel, (emeritus hoogleraar experimentele immunologie)
   Bron: cafeweltschmerz.nl/gesprek-over-brandbrief-van-17000-burgers-medici-en-zorgpersoneel/

   2020-07-29 Zo hoort u het ook eens van een arts…
   Frank van Tussenbroek (Afd Hoofd Angio & NeuroInterventionele Radiologie UZ Brussel): “Met toenemende frustratie zie ik sinds maart dit jaar hoe de overheid en de politici blindelings de ‘experts’ volgen.” Bron en volledige tekst: http://www.viruswaanzin.be/post/zo-hoort-u-het-ook-eens-van-een-arts

   2020-08-11 Brandbrief professionals in de geestelijke gezondheidzorg over coronamaatregelen
   2486 keer door zorg professionals ondertekend / 8720 keer door niet-professionals ondertekend.
   “Via deze weg willen wij onze grote bezorgdheid uiten over de gang van zaken de afgelopen maanden, rondom de uitbraak van het SARS-CoV-2 virus. Wij, een grote groep (GZ-)psychologen, psychiaters, orthopedagogen, (psycho-)therapeuten, pedagogen, coaches en overige professionals binnen de GGZ, de academische wereld en de hulpverlening, stellen dat de maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen buitenproportioneel zijn en meer schade aanrichten dan dat zij goed doen. Wij pleiten ervoor alle maatregelen per direct op te heffen.” Bron en volledige tekst: http://www.brandbriefggz.nl

   2020-08-12 De arts als uitvoerder van overheidsbeleid: in gesprek met Elke F. de Klerk
   Er zijn al sinds het begin van de coronacrisis aanhoudende geruchten dat de statistieken niet betrouwbaar zijn en dat artsen, al dan niet direct, worden aangestuurd om het gevaar van het virus groter te laten lijken dan het in werkelijkheid is. Sven sprak met Elke Françoise de Klerk, tot voor kort huisarts in België en werkzaam in de ouderenzorg in afwachting van certificering in Nederland, over wat zij tijdens haar werkzaamheden ondervindt van sturing vanuit de overheid door beleidsmaatregelen en opgelegde protocollen. Zij betoogt dat patiënten niet gediend zijn met het beleid en er in veel gevallen zelfs onder te lijden hebben. Zelf wordt zij echter beperkt in de uitoefening van haar vak door alle regels en voorschriften waarvan de wetenschappelijke onderbouwing ook niet altijd even solide blijkt, wat haar ertoe heeft bewogen haar verhaal te komen doen in de hoop daarmee meer vakgenoten over de streep te trekken om hetzelfde te doen.
   Bron (video) en volledige tekst: eenoorlogreedsverloren.nl/2020/08/13/de-arts-als-uitvoerder-van-overheidsbeleid-in-gesprek-met-elke-f-de-klerk/

   2020-08-15 Merel Bogaard (moleculair medisch analiste) over PCR testen.
   Bron: Dag van verbinding Malieveld Den Haag 15-08-2020 (video): youtu.be/UG3zAZ8VUfk

   2020-08-20 Hoe de volksgezondheid lijdt onder het coronabeleid
   In dit derde deel van een reeks gesprekken met mensen uit de zorg gaat Sven aan tafel met Kim van Oudenaarde, arts in opleiding tot medisch specialist (radiologie). Zij vertelt over haar ervaringen sinds de uitbraak van het coronavirus en deelt de twijfels over de proportionaliteit van de maatregelen. Na een heftige periode aan het begin van de pandemie lijken deze namelijk al lang niet meer gerechtvaardigd en kunnen er grote vraagtekens gezet worden bij de wijze waarop behandelmethoden de kop worden ingedrukt ten faveure van het gedroomde vaccin. Van dichtbij heeft zij kunnen zien dat de schade die door het overheidsbeleid wordt veroorzaakt vele malen groter lijkt dan de impact van het virus zelf, wat haar er uiteindelijk toe heeft bewogen om ook naar buiten te treden met haar verhaal in de hoop dat anderen zullen volgen.
   Bron (video) en volledige tekst: eenoorlogreedsverloren.nl/2020/08/20/hoe-de-volksgezondheid-lijdt-onder-het-coronabeleid-in-gesprek-met-kim-van-oudenaarde/

   2020-08-23 Open discussie als medicijn tegen angst en repressie: in gesprek met MDL-arts Johan
   Voorafgegaan door drie andere professionals uit de zorgsector is het ditmaal MDL-arts Johan die aanschuift om naar buiten te treden met zijn vraagtekens bij hoe de overheid omgaat met de coronacrisis. Waar het in eerste instantie met alle onzekerheid over het gevaar nog gerechtvaardigd leek om hard in te grijpen met rigoureuze maatregelen vindt ook hij dat de statistieken deze inmiddels al lang niet meer ondersteunen.
   De angst regeert, in de maatschappij in het algemeen maar ook onder artsen in het bijzonder. Voortschrijdend inzicht en een open debat zouden al lang hebben moeten geleid tot een effectiever en minder repressief beleid maar het tegendeel is het geval; de overheid houdt vast aan de gekozen koers richting een vaccin en alle informatie en discussie over alternatieven worden geblokkeerd en van tafel geveegd.
   Bron (video) en volledige tekst: eenoorlogreedsverloren.nl/2020/08/23/open-discussie-als-medicijn-tegen-angst-en-repressie-in-gesprek-met-mdl-arts-johan-2-27/

   2020-08-25 Artsenpanel over coronavaccin
   In dit eerste artsenpanel gaat Tom Zwitser in gesprek met huisarts Bettina van Steenis en arts ouderenzorg Elke de Klerk. Van Steenis schreef alle mogelijk instanties aan over het komende vaccin. Wat zit erin, hoe werkt het, en wat zijn de verzamelde data van de (vermeende) wetenschappelijke studies en testen met dit vaccin? Legitieme vragen over een op voorhand omstreden vaccin. Ze stuurde brieven met haar vragen naar onder andere het College ter beoordeling van Geneesmiddelen (CBG), Beroepsvereniging NHG en het RIVM, maar niemand kon of wilde haar tot nu toe vertellen over de werking van het vaccin en de ingrediënten ervan. Ook de medische tijdschriften in Nederland geven tot nu toe niet thuis. En Hugo de Jonge riep gemakshalve het hele vaccin maar even tot staatsgeheim uit. Waarom zulke groteske trucs voor iets wat volledig transparant zou moeten zijn, namelijk een vaccin dat als type (een RNA-vaccin) nog nooit toegepast is, tenzij met zeer kwalijke gevolgen, zoals Elke de Klerk vertelt.
   Bron (video) en volledige tekst: http://www.deblauwetijger.com/artsenpanel-over-coronavaccin/

 1. Natuurlijk heeft iedereen een mening over dit onderwerp, maar als kritisch en onafhankelijk medium als waterweg actueel vind ik de toevoeging ” hoax” ongepast.

 2. Alleen de medische wereld ( artsen, verpleegkundigen, ziekenverzorgers, thuishulp-medewerkers enz.) kunnen ons de FEITEN geven. Zij kunnen wellicht het verschil maken. MSM zijn onbetrouwbaar, zij dienen enkel het narratief van Rutte & De Jonge.

  Een vergelijk met WOII kan je al lang maken. Wat dacht je van : censuur, verbod op vereniging, huisarrest, uitsluiting groepen, reis- en inreisverbod, frustreren demonstreren etc etc. Allemaal vanwege het bestrijden van een virus met een overlevingskans van 99,5%?

  Of we met een pandemie te maken hebben is een simpel te beantwoorden vraag: NEE. De definitie voor pandemie is in 2009 aangepast door WHO. De achterliggende gedachte met betrekking tot de tot nu toe genomen en nog te nemen maatregelen is dan ook ronduit discutabel.

  Het gaat allemaal hierover:

  https://youtu.be/4JB9-uL9o-w

  1. Zeg, Rob Droog, je kan wel reageren als “anoniem” of “iemand”, maar haal dan de link met je profiel foto weg. Iemand wegzetten als een domme uitkeringstrekker, terwijl je zelf werkzaam bent bij stroomopwaarts….

   1. Dank Maurice. Laat ze maar schelden, een onderbouwd antwoord hebben ze niet want het bestaat niet! De feiten zijn duidelijk voor degenen die niet kompleet gehersenspoeld zijn door de corrupte media en politici!Vergeef het hun ze weten niet beter de bruikbare idioten.

 3. 5 Britse reizigers weigeren is oke hoor, het schijnt te kunnen nu Groot Brittannië niet meer in de EU zit. Maar waarom dan ook niet al die lui uit het midden oosten weigeren, dat ligt toch ook buiten de EU?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *